Boot Wrappen / Boat Yacht Wrapping


Bent u op zoek naar een goede manier om uw yacht te beschermen en/of te voorzien van een nieuwe verjongende uitstraling?

Het team van Shipcar Services zal de look en feel van uw Yacht compleet veranderen, doordat wij met alleen gekwalificeerd personeel werken kunnen wij  veel sneller en efficiŽnter een yacht in een nieuwe kleur zetten. Wanneer men dit zou laten verven of spuiten zal men altijd meer tijd kwijt zijn, tevens is de tijd welke wij nodig hebben om een jacht geheel aan te pakken een stuk korter dan bijvoorbeeld bij het laten schilderen. Wij  werken met de beste leveranciers ter wereld, hierdoor is snelle levering uit voorraad al snel mogelijk.  De geavanceerde technologie van de moderne vinyls zullen de romp en de opbouw beschermen tegen alle elementen welke zich voor kunnen doen waaronder verkleuring door de zon of aantasting door het zoute water.
De kostenbesparingen spreken boekdelen, hoe groter het oppervlak wat we bedekken, hoe groter de mogelijke voor besparing. 
Vinyl films komen in een breed scala van kleuren en afwerkingen voor, deze zijn bijzonder slijtvast, duurzaam en, in sommige gevallen overtreffen deze folie's de diverse lakken welke ook te verkrijgen zijn.

 aicon 56 voor

 Aicon 56 na

 voorheen een witte hull.

 voorheen een witte hull.

 Princess 62, voorheen wit.

 Princess V53, voorheen wit.

 Fairline Squadron 58, voorheen wit.